Batabat neix a finals del 2004 de la mà del Juantxo i la Marta.
 
Des de Pamplona i Barcelona respectivament ens ubiquem a Reus, on trobem un espai per engegar un projecte comú. Als dos ens apassiona la música, el Juantxo és músic i jo he treballat molts anys a la botiga dels pares, Discos Revòlver, a Barcelona. Com podeu veure la música és el motor de les nostres vides.
 
Batabat neix amb la idea de ser una botiga de música on pots trobar merchandising de grups, entrades de concerts, roba alternativa…
 
Al cap de dos anys neix la nostra filla, la Irati, i amb ella la botiga va agafant nous colors i un nou aire. Batabat comença a omplir-se de samarretes originals, divertides, amb missatge per nens i nenes, joguines fetes a mà, contes…
 
I amb tot això neix Latunki, la meva marca de cosetes fetes a mà: samarretes personalitzades, peces de roba úniques, complements i regals que converteixen Batabat en una botiga pionera a Reus on trobar productes originals per grans i petits en el mateix espai.
 
Hem anat evolucionant i caminant cap a un comerç sostenible, de proximitat i compromès amb el que ens envolta i amb la nostra ciutat. Formem part de la xarxa «Comerç Solidari Reus», per a un comerç més proper i conscient.
 
Som altaveu de productes reivindicatius, com feminisme, justícia social i país, que sempre tindran un espai a la nostra botiga.
Ens importa qui fa els productes que oferim a la nostra botiga, com estan fets i a on. Cerquem un producte sostenible i de proximitat.
Ens pots trobar al centre de Reus just al costat de la Plaça Mercadal, allà on els gegants, un altre producte estrella de la botiga, surten a ballar.
 
Benvingudes i benvinguts al Batabat, on sempre hi trobareu les portes obertes de bat a bat!

 

Pin It on Pinterest