logo latunki.cat

Ser mare comporta canvis, i a mi un d’ells va ser la creació de @latunki.
 
Filla de família nombrosa, la mare ens tenia hores a taula dibuixant, ens encantava, la mare i el pare són uns artistes de cap a peus.
A classe omplia les llibretes de dibuixos de noies amb mil vestits diferents, però mai m’ho vaig prendre seriosament.
 
Va ser cap a l’any 2010, quan la meva filla tenia uns 3 anys, que em vaig decidir retrobar-me amb la meva vena artística.
Animada per una bona amiga @agullesdecap, em vaig apuntar a fer ganxet. No n’havia fet mai, però tenia una crida dins meu, i em vaig deixar portar. Els dimecres al vespre eren per mi, m’agradava molt! A més de fer ganxet fèiem una teràpia de grup molt bonica.
Però a poc a poc em vaig anar enganxant a la costura… Vaig fer algunes classes, tot i que lo meu era més autodidacta, i sense patrons!!! Al grup de les @ganxetesdelportia era coneguda com la freestyle. Les meves peces són úniques, no trobaràs dos d’iguals.
 
Poques vegades dic no a un projecte, m’agrada inventar, crear, ser original, i sobretot em fa molt feliç reutilitzar!!! D’aquella peça de roba que li tens tanta estima fer-la útil i visible altre cop.
 
la tunki
Intento sempre que els meus proveïdors siguin locals, algunes botigues de Reus com @kilotela, @filicotó, @cori i el mercat setmanal. Tot i que de vegades m’escapo als Encants, a Barcelona, on m’encanta perdrem unes hores.
 
El meu producte estrella que amb aquesta primera entrada us vull ensenyar són els bodis decorats.
També els personalitzo, amb allò que tu vulguis, un dibuix, una frase, un nom…
Vosaltres demaneu i jo faig.
Em podeu fer les vostres peticions per correu @latunki.
 
Gràcies per haver arribat fins aquí.Si em voleu conèixer en persona, em trobareu a Reus, a la meva botiga @batabat.
 
Molt contenta d’estar aquí, fins aviat!

Pin It on Pinterest