Enviaments i terminis d’entrega

ATENCIÓ

Els enviaments els fem cada dia (laborables) per missatgeria urgent. Rebreu un correu de confirmació quan la vostra comanda hagi estat enviada i partir d’aquest moment us arribarà el paquet a casa en un màxim 48 hores (laborables).

Si hi ha algun problema d’ stock us informarem ràpidament e intentarem solucionar-ho.

Els enviaments a les Illes Balears es fan per missatgeria i tarden uns 8 dies a arribar.

Si sou de fora de l’Estat o de les Canàries, necessitem que ens poseu el número de carnet o passaport, ja que cal fer factura i el temps d’entrega pot anar dels 10 als 20 dies. 

Canvis i devolucions

Per telèfon al 977326983 (de dilluns a divendres en horari de botiga, 10 a 13.30 i de 17 a 20) o per correu electrònic a marta@batabatreus.com

Si algun producte no és com pensàveu o la talla no és correcta, no hi ha cap problema per fer un canvi o per recuperar els diners. Teniu un termini de tres setmanes des que rebeu el paquet. Les despeses d’ enviament es negociaran segons els cas i el motiu de la devolució.

No es canviarà cap producte que hagi estat utilitzat o amb algun defecte causat pel client (com ara roba que s’hagi rentat o utilitzat).

També podeu canviar els productes a les nostres botiges.

Qualsevol dubte o canvi us atendrem al correu marta@batabatreus.cat o al tfn 977326983 de dilluns a divendres de 10 a 13:30 i de 17 a 20h.

Pin It on Pinterest